Magazin > Film & Glasba & TV
25517 ogledov

Sara iz Kmetije: Tako je partnerju razložila odnos z zaljubljenim Denisom

sara rutar, tanja balabanič Voyo
Tik pred finalnim tednom je šov Kmetija zapustila zmagovalka MasterChefa, Sara Rutar.

Kateri šov je bil bolj naporen – Kmetija ali MasterChef?
MasterChef. Časovni pritisk, več adrenalina ... Psihološki napor je bil zagotovo večji v kuharskem šovu. 

Zakaj ste se odločili še za nastop v Kmetiji?
V ta šov sem se prijavila že 2011, a se, čeprav sem prišla v ožji izbor, zanj na koncu nisem odločila. Že od nekdaj sem se želela preizkusiti v šovu, v katerem si zaprt z drugimi ljudmi in ugotoviti, kako vešča sem pri delu z živalmi. Pač še en izziv. Izkušnja je bila pozitivna.

Kaj pravite na izjave, da ste se v kuhinji poskušali "prišlepati" do finala?
To ne drži. Tudi ostali tekmovalci vedo, da sem opravljala tudi druga opravila in prispevala k opravljanju tedenskih nalog. Menim, da bi bilo brez mene v šovu kar težko, česar se zavedajo tudi moji sotekmovalci. Včasih je to težko priznati, a mislim, da se vsi zavedajo, kakšno vlogo sem imela. Saj so me na koncu tudi pohvalili. Nekaterim je pač zanimivo drugim metati polena pod noge in izvajati pritisk, a jaz se na to požvižgam. 

V areni ste izgubili proti Reneju. So se vam zdele igre dobro prilagojene za oba spola?
Če primerjam vse arene skozi celoten šov, so bile igre prilagojene glede na to, kdo se bori.  Midva sva imela zelo težek dvoboj. Sem psihično in fizično zelo močna, tako da se izziva nisem ustrašila. Zadnja igra moči je bila zelo zahtevna, a ker so prilagodili težo, se nisem počutila prikrajšano. 

V šovu ste se dobro razumeli z Renejem in Denisom. Tanja je izjavila, da sta se oba spremenila, ko sta se začela družiti z vami in nam rekla, naj kar vas vprašamo, kaj počnete z moškimi?
Vsak ima pravico do svojega mnenja. Sem odprte narave, družabna in pozitivna, zato so ljudje radi v moji družbi. Tudi Tanja je večkrat potrebovala mojo pozitivno energijo. Tudi ona se je s fanti družila in je imela očitno rajši moško družbo kot žensko. Ne vem, kaj bi bilo tukaj lahko spornega. Če se je kdo spreminjal, se je zaradi stresa, psihičnega pritiska …

Denis je jokal, ko ste izpadli. Vas je to presenetilo?
Zelo sem mu hvaležna, ker je zelo navijal zame. Zaradi namigov sem bila sicer malo razočarana nad njim. Mlad fant je še. Morda se je tisti teden počutil odrinjenega, saj so ga ostali provocirali, predvsem Jan. Povedala sem mu tudi, da bo, ko bo prišel ven, drugače gledal na svojo zagledanost vame. In res je bilo tako. V šovu si prisiljen k temu, da se z nekom družiš, s katerim se v realnem svetu morda ne bi razumel. Prvi mesec se še malo „šparaš“, nato pa se počasi razkrivajo pravi obrazi. 

Kako vam je Denis kazal naklonjenost?
On je izjavil, da je zaljubljen vame. Kot oseba je zelo zabaven, čustev pa mu nisem vračala. Dala sem mu jasno vedeti, da imam zunaj partnerja in da v šov nisem prišla iskat ljubezni.

Kako je na Denisa gledal vaš partner?
Če si dovolj zrel, imaš nekoga rad in so odnosi v redu, je prisotno zaupanje. Je pa res, da je moj partner bolj ljubosumne narave, a sem mu razložila, da je to šov in da je na televiziji prikazan le delček celega dneva. Tisti, ki ima dovolj soli v glavi, ve, koliko je ura.

Tanja nam je zaupala, da nista več v stikih. Zakaj ne?
Odkar sem prišla domov, ves čas delam. Na prvem mestu je družina, poleg tega pa živiva vsaka na svojem koncu. Sicer sva bili v stikih, takoj ko sva zapustili šov, potem pa padeš nazaj v dnevno rutino in je zelo veliko obveznosti in dela. December je, veliko je dogodkov, železo moram kovati, dokler je vroče. 

Izjavili ste, da je produkcijo spreminjala pravila, ki so bila mnogokrat v prid dvojčkoma ... 
Ni bilo tako kot lani ali predlani. Marsikaj nas je presenetilo. Mogoče je bila igra zato včasih bolj v prid enim kot drugim. S tem nisem mislila le na dvojčka. Dobiš takšen občutek ... Mislim, da se je vsaka stvar zgodila z namenom. S tem se nisem obremenjevala, jaz sem svoje dosegla.

Kako pa ste gledali na odločitev, da sta se dvojčka lahko kljub porazu v areni vrnila v šov?
Tanja in dvojčka sta dobila drugo priložnost. To se še ni nikoli zgodilo. Rekla sem si, tako pač mora biti, konec koncev sta tudi nam popestrila dan. Kljub taktikam …

Prehitro nas je zapustila Ksenija. Kako se je boste spominjali?
Nisem je tako dobro poznala. Dobro sva se razumeli, ker sem zaradi raka izgubila mamo. Ta bolezen je res zahrbtna, pride, ko jo najmanj pričakuješ. Vsa čast, da je šla v Kmetijo. Vem, da si je tega zelo želela. Dobro, da si je izpolnila to željo. Pomembno je, da s tega sveta gremo brez obžalovanj. Občudujem jo, ker je bila res borka. Prehitro je odšla.  

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.