Magazin > Film & Glasba & TV
19 ogledov

Saša Lendero: “Mnenja nimam pravice izražati”

kametija Planet TV
Voditeljica oddaje Kmetija: Nov začetek Saša Lendero se brani obtožb.

Po tem, ko je moral Andrej kazensko zapustiti šov Kmetija: Nov začetek, so nekateri očitno mnenja, da bi voditeljica oddaje Saša Lendero lahko vplivala na potek dogodkov. "Saša ni razsodila prav fizično nasilje je isto kot psihično nasilje in bi mogla oba zapustiti kmetijo ali oba ostati...ta šov se mi ne zdi pravičen,“ je na Facebooku na primer zapisal Žiga.

Voditeljica šova se je sedaj na tovrstne komentarje odzvala: "Dragi prijatelji! Ne morem verjeti, da nekateri zares mislite, da kot voditeljica lahko kakorkoli vplivam na potek dogodkov ali odločitve v oddaji KMETIJA: NOV ZAČETEK. To je vendar popolna neumnost. O vseh pomembnih stvareh , odločitvah, posledicah odločajo producenti, ki pa morajo strogo upoštevati tudi navodila tujcev - lastnikov licence za to oddajo. Tudi če imam svoje mnenje, ga v oddaji nimam pravice izražati, saj moram biti popolnoma nevpletena. Moja moralna in etična načela morajo tako žal pogosto ostati moja stvar.“

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.