Magazin > Film & Glasba & TV
72 ogledov

Saša Lendero žrtev "hudobnih" ljudi

Saša Lendero Mediaspeed.net
Saša Lendero pravi, da jo je bolj kot YouTubova odločitev prizadela hudobija tistega, ki je njen video za pesem Mamma Mia prijavil.

YouTube je "zaklenil" prvi spot za pesem Mamma Mia pevke Saške Lendero. Ker je bil preveč seksi, si ga brez prijave v YouTube ni več mogoče ogledati. "Čisto sem v šoku!!! ... in prosim vas za pomoč! Ne morem verjeti, da imajo ljudje okoli nas toliko veselja s tem, da namerno škodujejo drugim :(,“ je na Facebooku napisala pevka in dodala: "Golote? GOLOTE!!!???? Kam hudiča pa so gledali?... ampak precej bolj kot odločitev you tube, da to bolno prijavo upošteva, me prizadene hudobija tistega, ki je želel namenoma onemogočiti pesem Mamma Mia. Kako so ljudje lahko taki?"

A Saška se ne da. Pesem je pokrila z novim kolažem fotografij, ki bodo še zlasti moškim v veselje.
"Zaradi lažne prijave o nedovoljeni goloti je bil prvotni posnetek Mamma Mia po dobrih treh tednih in več kot 150 tisoč ogledih blokiran s starostno omenitvijo, ki onemogoča ogled brez registracije. Zato večina do njega žal ne more več odstopati. Pred vami je zato nov kolaž slik, seveda z isto glasbeno uspešnico!“ je oboževalce potolažila Lenderova.

Komentarjev 2
  • wester62 22:12 10.junij 2013.

    tisti ki je gledal ta video in videl goloto je slep ali pa psihično moten. morda ša si je saške zaželel ,a ker ni mogel do nje si je pa izmislil tako primitivno in bolano maščevanje.morda pa je kaka ...prikaži več kunkurentka-nikoli se ne ve

  • Mrcina 19:42 10.junij 2013.

    Ja, Saška. To je pa favšija. Slovenci pa slovijo baje po favšiji. To sem lani slišala v tujini.