Magazin > Film & Glasba & TV
316 ogledov

Saši Debeljak uspel skok v rock

Preskok iz narodno zabavnih voda v udarni rock je Saši Debeljak prinesel povsem novo kariero in številne nove oboževalce.

saša debeljak, oriana girotto, jurij girotto | Avtor: Uroš Podlogar Uroš Podlogar
Pevka je tako drugačna, da je že s prvo pesmijo Vse kar ostane takoj opozorila nas. Pesem Vse kar ostane je plod zanimivega sodelovanja, saj je avtor znani slovenski pevec, kitarist in avtor številnih hitov, Kevin Koradin iz skupine Tide, pri nastanku pesmi pa sta sodelovala tudi Sergej Pobegajlo (Billysi) in producent Cliffor Goilo iz Nizozemske. Komad Vse kar ostane govori o časih v katerih živimo, pri čemer je pomembno, da kljub današnjim situacijam ostanemo zvesti sebi, da se ne izgubimo, da ne zapademo v dekadenco današnjih trendov, temveč navkljub vsemu verjamemo ‎vase in svoje sanje. Za pesem Vse kar ostane je Saša posnela tudi videospot, pri katerem so sodelovali, režiser Jurij Girotto, Boštjan Groznik in Oriana Girotto.

Saša Debeljak je o spotu povedala: "O snemanju videospota sva se z Oriano pogovarjali že med nastajanjem pesmi Vse kar ostane. Ker ji kot prijateljici zaupam, sem se strinjala z njenim predlogom, da izdelavo videospota prepustim njenemu bratu Juriju, ki sicer živi in dela v Italiji. Po naključju je prišel v Ljubljano ravno v času po uradni objavi pesmi. Tako smo izkoristili čas in posneli spot. Idejo za samo lokacijo, ki se mi je zdela nadvse primerna glede na tematiko pesmi, sem dobila, ko se je pripravljal foto material, za katerega je poskrbel fotograf Uroš Podlogar.“

Oriana, ki je bila asistentka žirije, je dodala: "Sodelovanje s Sašo je bila zame čisto naravna odločitev. Prijateljujeva že nekaj let, cenim jo; med rokerji je pravi sonček, njene sladke in velike oči resnično razveseljujejo in pomirjajo, kar se pa dejansko tepe z njenim močnim glasom in neverjetnim temperamentom, ki ga izraža na odru. Saša je vsak prizor resnično in trmasto odpela na ves glas. Ni se dala!  Resnično verjamem vanjo."

Komentarjev 1