Magazin > Film & Glasba & TV
180 ogledov

Saška pojasnila zvezo Jureta in Katje

Ljubezen na deželi Jure Štekar Saša Lendero
1/2
Planet TV
Potem ko smo le dan po finalu izvedeli, da Jure in Katja iz šova Ljubezen na deželi nista več skupaj, se je oglasila še voditeljica oddaje in pojasnila, zakaj je njuna ljubezen tako hitro ugasnila.

V četrtek je Slovenija končno izvedela, katero dekle si je izbral vinar Jure Štekar iz šova Ljubezen na deželi. Najbolj ga je očarala Katja Mekiš, ki je postala zmagovalka šova, a le dan po finalu se je že razvedelo, da sploh nista več par. Nam sta oba pojasnila, zakaj nista več skupaj, zdaj pa se je oglasila še voditeljica šova Saška Lendero, ki je na svojem Facebooku zapisala:

"Ko smo snemali oddajo Ljubezen na deželi, je bil Jure čisto v resnici samski in že dolgo ne zaljubljen. Na finalu je kar treskalo in žarelo od njega in Katje. Privlačnost je bila dobesedno otipljiva. Nič ni bilo pripravljeno ali scenirano! Jure je izbral punco, ki ga je takrat v resnici obnorela. Takoj za tem pa sta trčila v resničnost vsakdana, ko je Jureta klicalo delo na posestvu, Katjo pa poletno delo v Grčiji... Včasih samo zaljubljenost žal ni dovolj, čeprav nas ta misel tako pogosto zapelje v sanje o večni sreči. Katji in Juretu, pa tudi vsem ostalim dekletom - želim veliko sreče in še več prave ljubezni! Take, ki se rodi, raste in ostane!"

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.