Magazin > Film & Glasba & TV
30 ogledov

Savina: "Grem novim zmagam naproti"

Gostilna išče šefa Savina Atai Aljoša Kravanja
Savina Atai je razkrila, zakaj je letos ne bomo videli v vlogi komentatorke šova Gostilna išče šefa 3.

Strokovnjakinja za zdravo prehrano Savina Atai se je na Facebooku odzvala na natolcevanja o razlogih za konec njene komentatorske kariere v šovu Gostilna išče šefa.

"Že po koncu lanske serije oddaj sem se odločila, da sem kot komentatorka vse povedala, da sem se ogromno naučila, da je čas da grem novim zmagam in lastni oddaji, kjer bodo moje teme v ospredju, naproti. Tudi druga stran je to videla, se strinjala, zelo srčno smo se poslovili in vse se je prav izteklo za vse,“ je Savina zapisala na svojem profilu in dodala, da jo letos čaka ogromno dela, tako na področju joge kot tudi na področju superživil.

"Redko kdo si predstavlja, koliko časa vzame sodelovanje v taki oddaji. Dve sezoni sem dihala z Gostilno, ki išče šefa, bila je fantastična, zabavna, naporna, nepoznana izkušnja, za katero bom POP TV-ju VEDNO hvaležna. Neskončno sem uživala in hvala tudi vsem, ki ste gledali! Cela ekipa z Binetom na čelu je fenomenalna, v zakulisju pa so se stkala prava prijateljstva, ki bodo ostala. Sploh Lili bom pogrešala, njeno srčnost in navihanost. /.../ Seveda bom tudi letos gledala Gostilna išče šefa, a tokrat brez stresa, čisto navijanje. Prepričana sem, da bo nova sezona mega napeta, polna preobratov in kuharskih mojstrovin. Po kuhanju na Skritem Šefu in 5 zvezdicah, pa sem še bolj prepričana, da je čas za kakšno oddajo tudi izključno s superživili,“ je še dodala Ataijeva.

Letos bosta namesto Savine in Miša Stavanovića na komentatorskem kavču sedela žena poslanca Matjaža Nemca, Iryna Osypenko Nemec in Žiga Gombač

Komentarjev 1
  • mph 22:07 01.september 2014.

    Ne bi bilo slabo, če bi se kdo spomnil res še oddaje, kjer bi ustvarjali kvalitetno hrano ampak istočasno zdravo.