Magazin > Film & Glasba & TV
57 ogledov

Scarlett pod kostumom Črne vdove gola

Scarlett Johansson Youtube
Johanssonova je priznala, da je bil njen oprijeti usnjeni kostum Črne vdove v prihajajočem filmu Marvel Avengers Assemble pravcati podvig.

Scarlett Johansson, ki v prihajajočem filmu Marvel Avengers Assemble nastopa v vlogi seksi vohunke, je razkrila, da se je v svojem oprijetem kostumu počutila kot v savni, zato pod njim, da bi si stvar vsaj malce olajšala, ni nosila ničesar. "Pod kostumom je bilo čutiti, kot da bi bilo 800 stopinj Celzija. Gre za enodelni kostum in spodaj ne nosim ničesar," je razkrila.

Zvezdnica sicer ni bila edina, ki je imela težave s svojim kostumom. Tudi njenim soigralcem Robertu Downeyju Jr., Chrisu Hemsworthu in Jeremyju Rennerju so namreč njihova filmska oblačila predstavljala pravi izziv. Sedemindvajsetletnica je njihov postopek oblačenja označila za zelo nadrealističen. "Vsem je bilo videti, da jim je zelo neudobno, dokler se niso začele vrteti kamere," je povedala. Konec snemanja jim je tako vsakič predstavljal pravo olajšanje.

Scarlett, ki bo v filmu spet nastopila v vlogi Natashe Romanoff – Črne vdove, ki jo je prvič odigrala v drugem delu filma Iron Man leta 2010, pa se je zaradi potreb vloge urila tudi v borilnih veščinah. "Za mano so meseci urjenja, akrobacij in bojevanja," je še povedala.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.