Magazin > Film & Glasba & TV
31 ogledov

Schwarzi se vrača kot Terminator

Arnold Schwarzenegger FameFlynet
Prihodnje leto se na velike ekrane vrača Arnold Schwarzenegger.

Akcijski igralec Arnold Schwarzenegger je potrdil, da se bo prihodnje leto vrnil kot robot iz prihodnosti v novem, petem delu filma Terminator. O svojem povratku in najavi novega dela je spregovoril na nedavni prireditvi v Avstraliji.

Nekdanji kalifornijski guverner je povedal: "Zelo sem vesel, da me pri studiu želijo imeti v Terminatorju 5 in da igram Terminatorja. Film bomo pričeli snemati januarja."

Peti del franšize bo tako sledil četrtemu filmu Terminator Salvation iz leta 2009, v katerem pa Schwarzi ni nastopil. Prvi film so posneli leta 1984.

O novem delu pa je znanega bolj malo. V svoje roke ga bo prevzel studio Paramount, potem ko je imel Warner Bros. z zadnjima dvema deloma precej slab zaslužek. Scenarij bosta napisala Laeta Kalogridis in Patrick Lussier, ne ve pa se še, kdo bo režiser. James Cameron, ki je napisal scenarij in režiral prva dva filma, naj bi pri petem delu sodeloval le kot scenarist.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.