Magazin > Film & Glasba & TV
33 ogledov

Schwarzie se vrača na platna

Arnold Schwarzenegger Žurnal24 main
Nekdanji guverner Kalifornije, igralec in poslovnež Arnold Schwarzenegger je na Twitterju sporočil, da se vrača v filmski svet.

Pred dobrim mesecem je Schwarzeneggerju potekel drugi mandat 38. guvernerja Kalifornije. To je sprožilo mnoga ugibanja, ali se junak mnogih akcijskih filmov morda vrača na filmska platna. Vse kaže, da bo izpolnil svojo slavno obljubo, ki jo je dal v prvem delu Terminatorja (I’ll be back).

Na Twitterju je namreč objavil, da je svojim zastopnikom pri Creative Arts Agency (CAA) dal dovoljenje, da gredo na lov za novimi filmskimi vlogami. "Moji prijatelji pri CAA me že sedem let sprašujejo, če lahko ponudbe jemljejo resno. Danes jim dajte zeleno luč," je povedal.

Republikanec Schwarzenegger se je redko pojavljal pred filmskimi kamerami, odkar je leta 2003 postal guverner. Pojavljal se je v majhnih vlogah ali vlogi samega sebe, na primer v filmih V 80 dneh okoli sveta (2004), The Kid and I (2005) in Plačanci (2010).

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.