Magazin > Film & Glasba & TV
9 ogledov

Še en film o Lennonu

Žurnal24 main
Britanska umetnica Sam Taylor Wood bo režirala nov film o Lennonu, prikazala pa bo predvsem njegove začetke in kakšno vlogo sta v njegovem življenju odigrali mati in teta.
"Ženske iz njegovega otroštva so oblikovale Johnovo osebnost, njegov jaz. Moč in slabost njegovih zvez pa bo prikazana v osrednjem delu filma,"  je povedala režiserka, ki si je to leto s kratkim filmom Love you more prislužila nominacijo za zlato palmo na filmskem festivalu v Cannesu.

Sam Taylor Wood si želi, da bi Lennonovo mater zaigrala igralka Kate Winslet, vlogo njegove ljubosumne tete pa je namenila igralki Emily Watson. Film se bo snemal na prizoriščih v Lennonovem rojstnem Liverpoolu, kjer so že začeli iskati primernega igralca, ki naj bi upodobil mladega Lennona.

O Beatlih so do zdaj že posneli nekaj filmov. Eden izmed takih je Ritem ulice (Backbeat), ki prikazuje leta, ko so nastopali v Hamburgu. Lani je bil posnet film Poglavje 27, ki govori o Lennonovem morilcu Davidu Marku Chapmanu.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.