Magazin > Film & Glasba & TV
24 ogledov

Še en Rolling bo postal pirat

Kitarist Keith Richards je nedavno izdal tudi biografijo te odmevne zasedbe. (Fo Žurnal24 main
Najslavnejši holivudski gusar Johnny Depp si želi, da bi se mu na snemanju novega dela filma Pirati s Karibov pridružil eden največjih rockerjev, Mick Jagger.

Po tem, ko se je ena četrtina Rolling Stonesov, Keith Richards, že pridružila piratski ekipi, si je Depp zaželel še Micka. Keith je v tretjem delu upodobil očeta Jacka Sparrowa, Micku pa naj bi v četrtem delu pripadla vloga gusarskega starešine.

 

"Johnny že dlje časa dobro sodeluje z Disneyjem in glede novega dela Piratov ima veliko idej. V četrtem delu si poleg Keitha, ki igra njegovega očeta, želi videti še Micka, kar bi bilo po njegovem mnenju zelo zanimivo," je razkril vir blizu zvezdnika.

 

 | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

Depp obožuje Jacka

Medtem, ko sta se Keira Knightley in Orlando Bloom odločila, da ne bosta del novega nadaljevanja, se Johnny svoje vloge še zdaleč ni naveličal.

 

"Komaj čakam, da spet oblečem Jackov kostum. Nekateri pravijo, da sem se prodal, ker snemam nadaljevanja, ampak se ne oziram na to. Kapitana Sparrowa tako obožujem, da bi posnel tudi sedmi del, če bi me prosili," je pojasnil 46-letni igralec in dodal, da se je v svoj lik preprosto zaljubil.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.