Magazin > Film & Glasba & TV
47 ogledov

Se Gašper Rifelj res seli na Hrvaško?

Gašper Rifelj Dejan Nikolič
Slovenskemu pevcu se ponuja sodelovanje z Oliverjem Dragojevičem.

Na Radiu 1 se bo zvečer v oddaji Radio 1 za več slovenske glasbe predstavil mladi pevec Gašper Rifelj. Z letošnjim letom je začel sodelovati s hrvaško producentsko ekipo.

Na Slovenski popevki ste tekmovali leta 2009 in 2010. Letošnja se je zgodila pred nekaj dnevi. Je bila ista brez vas?
Slovenska popevka mi je dala nov zagon. Z veseljem sem sodeloval na njej. Ko pa sem gledal letošnjo, sem si želel stati na njenem odru še enkrat.

Se res selite na Hrvaško?
V bistvu ne (smeh). Tam sicer preživim veliko časa, saj sodelujem z novo produkcijsko ekipo. Eden najboljših hrvaških producentov Miro Buljan je zakrivil mojo zadnjo skladbo Kriv sem, ki jo bom danes zvečer predstavil na Radiu 1.

Je zato pesem Kriv sem posneta tudi v hrvaščini?
Moj namen ni bil posneti pesmi v hrvaščini, a po predlogu Mira Buljana smo to storili in pesem je doživela lep sprejem tudi med hrvaškim občinstvom.

Obeta pa se ti tudi sodelovanje z legendarnim Oliverjem Dragojevičem ...
Res je. Sodeloval bom pri dobrodelnem projektu na Hrvaškem, v okviru katerega bomo posneli priredbo pesmi Vijeruj u ljubav. Seveda pod vodstvom Oliverja Dragojeviča.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.