Magazin > Film & Glasba & TV
19 ogledov

Se Justin poslavlja od glasbe?

Justin pravi, da preprosto nima navdiha. (Foto: Reuters) Žurnal24 main
Justin Timberlake, ki se zadnje čase bolj kot z glasbo ukvarja z igranjem, je zelo skrivnosten, ko pogovor nanese na pevsko kariero. Zvezdnik trdi, da je sit nenehnih pritiskov, naj posname novo pesem.

"Ali umetnik nariše sliko, ker jo mora dokončati do 21. decembra? Ne, to ne gre tako. Zgodi se, ko dobi navdih. In točno tako je z mano in mojo glasbo," je razložil Justin, ki pravi, da je sit nenehnega pritiska, ki ga nad njim izvajajo glasbeni producenti.

 

Med nedavnim intervjujem je povedal, da med albumi sicer ne želi delati velike časovne razlike, a trenutno preprosto nima inspiracije. "Vedno ustvarjam glasbo, ampak trenutno ne vem, kaj naj vam rečem, razen tega, da ne vem več, koliko bom sploh še zmogel."

 

Zvezdnik je hkrati dodal, da se ne želi posloviti od glasbe, a trenutno ne ve, pri čem je. "Ko bom vedel, bom vedel. Ampak zaenkrat ne vem," je skrivnostno zaključil 29-letni glasbenik.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.