Magazin > Film & Glasba & TV
131 ogledov

Še Rtvejevki udrihata po Emi

Ema 2017,Tina Gorenjak, Maja Martina Merljak, Tanja Kocman Saša Despot
Da tviteraši in drugi uporabniki družbenih omrežji vsako leto nad Emo vihajo nosove, ni nič novega, redkeje pa vidimo, da se na dogodek odzivajo zaposleni na nacionalki.

Oglasili sta se prva dama RTV-ja, Miša Molk, in voditeljica Jelena Aščić.

"Oder, luč, grafika: odlično. Scenarij: jejhata…jejhata,…Pesmi: Počakajmo na jutri. Danes morda dve opazni.Voditeljice: Znotraj teksta, ki so ga dobile,“ je petkovo Emo pokomentirala Molkova. Pod njeno objavo se je zbralo ogromno odzivov. Večina se z njo strinja, ena uporabnica je celo zapisala, da bi Molkova lahko nadomestila vse tri voditeljice, nekatere pa je motilo, da je bilo toliko pesmi v angleščini.

To je zbodlo tudi Aščićevo, ki se je na Facebooku vprašala, ali Ema ne zna slovensko. Na njen zapis se je javil Janez in Jeleno pozval, naj v Tedniku razišče, koliko evrov so za Emo zapravili in zakaj izvajalci pojejo v tujem jeziku. "Če si upaš,“ je še dopisal.

PREBERITE ŠE:
Tviteraši spet neusmiljeni
Tudi drugi večer tviteraše razočaral

Komentarjev 7
  • znalec 23:31 20.februar 2017.

    kdaj bo ukinjena obvezna trv naročnina ?bo desus prva stranka , ki bo zmagala na volitvah zaradi obljub o ukinitvi obveznega prispevka , seveda samo za upokojence....

  • mirror 22:17 19.februar 2017.

    Če bi bila kak pesem v srbohrvaščini, Aščićeva ne bi spraševala, če Ema ne zna slovensko.

  • partizanka 20:42 19.februar 2017.

    Miša in Ivica Kostelič sta se prepozno poslovila! Basta!