Magazin > Film & Glasba & TV
31 ogledov

Se Seks v mestu vrača na zaslone?

Seks v mestu 2 Žurnal24 main
Miranda, Samantha, Carrie in Charlotte, štiri dekleta z Manhattna iz slavnega Seksa v mestu, naj bi se vračala na male televizijske zaslone.

Seks v mestu naj bi se vračal – vendar ne kot tretje nadaljevanje filma, temveč kot naslednja sezona uspešne televizijske nadaljevanke, poroča britanski Daily Mail. "Konec koncev bo imel zadnjo besedo Darren Star, mož, ki je ustvaril uspešnico, vendar se vsi strinjajo, da je televizijska serija smer, v katero želijo nadaljevati franšizo," je povedal neimenovani vir.

Pri produkciji novih delov nanizanke naj bi sodelovala tudi Sarah Jessica Parker, ki je v seriji in dveh nadaljevanjih filma nastopila v vlogi novinarke Carrie Bradshaw. "Po slabih odzivih na Seks v mestu 2 jo je bilo strah posneti še en film, vendar pa si vsekakor želi, da bi posneli serijo."

Pred tem se je sicer govorilo, naj bi posneli tretje nadaljevanje franšize, ki bi se osredotočalo na zgodnejša leta newyorških deklet Carrie, Samanthe, Charlotte in Mirande. Prisotne so bile tudi govorice, da naj bi v njihovih vlogah nastopila mlajša zasedba igralk, kot so 22-letna Elizabeth Olsen, leto starejša Blake Lively, 19-letna Selena Gomez ter 20-letna Emma Roberts."Vendar želijo posneti serijo pred naslednjim filmom," je še povedal vir.

Serijo Seks v mestu so začeli predvajati na kanalu HBO leta 1998, posneli pa so šest sezon.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.