Magazin > Film & Glasba & TV
17 ogledov

Šef Bine se je spravil na Luko

Bine Luka Gostilna išče šefa POP-TV-2
V Gostilni je tempo vse hujši. To je nazadnje izkusil Luka, ki ga je Bine ves čas strogo nadzoroval, ga priganjal in kritiziral.

Luka, ki je ta teden vodja črnih, je imel včeraj pester dan v kuhinji. Skoraj vse mu je šlo narobe, na kar ga je šef Bine seveda ves čas opozarjal. "Luka, daj, malo komuniciraj z ekipo, nobeden te ne šmirgla ...  Bolj ko boš mlahav v kuhinji, slabše bodo delali, počasneje bodo delali, ker te nobeden ne razume. Bodi glasen, bodi natančen, sodelujte, komunicirajte. Ne samo okrog skakat' in krožnikov prestavljat', delat' moraš!"

Bine mu je ves čas dihal za vrat, ga nadziral in opozarjal na napake. "Glej, pisker čaka že deset minut, dunajc čaka že pet minut, riba je fertik ... Ne morete pustiti, da hrana kar čaka!" Zmotil ga je tudi Lukov način vodenja. "Če boš takole listek držal in se drl v steno, te ne bo nihče slišal. Primi listek, povej na glas, da te vsi slišijo, in zahtevaj, da rečejo ja." Pod prste mu je gledal tudi pri dekoriranju krožnika: "Kako zlagaš to?"

Luka se je sicer dobro držal, a je bil kasneje videti precej zaskrbljen ...

Komentarjev 3
  • vicvic 15:36 26.oktober 2012.

    Ja Luka, če tiho vodiš ni dobro, če glasno tudi ne.Ker je to šov za enega in za vse je pač po voljivsakega. Zamera je lahko huda.

  • KOJAK 13:08 26.oktober 2012.

    Naj te to potolažim, če po vseh teh letih reality showow še nisi sama dojela, da se MORA dret, da jih MORA spravljat ob živce, da lahko sploh to gledate...sicer bi bil dolgčas.

  • mph 12:30 26.oktober 2012.

    To soap opero vedno manj gledam, vedno manj je zanimiva. Ma tudi ta Bine je vse prej kot vzor mirne krvi ... z dretjem in očitanjem se praviloma dela samo večja zmeda, delavcu nabije kri v glavo in je potem ...prikaži več težko mislit naprej. Morda je dober kuhar, je pa katastrofalen inštruktor. Morda ima on gene za kuhinjo, no, zelo verjetno jih ima, nimajo pa vsi. Bi še razumel, če bi tukaj zbrali same profi kuharje, ne pa neke naključne sprehajalcev iz ulice.