Magazin > Film & Glasba & TV
137 ogledov

Seksi Natalije ne bodo cenzurirali

Natalija Verboten Youtube
Zatem ko so se pojavile govorice, da naj bi bil najnovejši videospot Natalije Verboten preveč vroč za nekatere televizijske postaje, se je izkazalo, da le ni tako.

Priljubljena slovenska pevka Natalija Verboten je pred kratkim izdala novi videospot za pesem Knockout, v katerem je, kot smo že pisali, vroča kot še nikoli prej. Seksi pevka v spotu nastopi skupaj z vročimi plesalkami iz skupine Mystique show v vlogi vroče telovadke, ki s svojimi zapeljivimi gibi prav gotovo poskrbi za dvig temperature v spotu. To pa naj bi po nekaterih govoricah vplivalo tudi na odločitev nekaterih televizijskih postaj, da ne bodo predvajale njenega spota. Vendar so iz pevkine zastopniške hiše Bumerang za spletni portal tocnoto tovrstne informacije zanikali. Spot naj bi bil namreč tako pri televizijskih hišah kot gledalcih zelo zaželen, čeprav naj bi zaradi prvomajskih praznikov res prišlo do zamika pri vrtenju njenega spota na določenih televizijskih postajah, vendar pa so ga začeli predvajati takoj, ko so se vrnili z dopustov, so še pojasnili.

Natalija nam je sicer o spotu že pred časom povedala: "Idejo je dobil Jani Pavec, režiser videospota, ki je oboževalec Jane Fonda iz njenih najbolj 'telovadnih' let. Med snemanjem smo se zelo zabavali, vsi gibi niso bili pripravljeni vnaprej. To je koreografija, ki se tudi sicer izvaja med aerobiko, morda pa v spotu komu deluje, kot da se 'šlatam' (smeh)."

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.