Magazin > Film & Glasba & TV
19 ogledov

Sensation White v Düsseldorfu

1/96
Žurnal24 main
Spektakel, party, masovka, žurka. Kakorkoli ga poimenujemo, vedno vemo kako bo in kaj lahko pričakujemo. Da sploh ne komentiramo števila ljudi, ki ga vsako leto obiščejo.

Da, govorim o Sensation Whitu, ki pa se po novem imenuje samo Sensation.
Tokrat smo lahko na tem dogodku uživali v Düsseldorfu (tako kot lansko leto). Sama tematika in ime dogodka je bila Whicked Wonderlad, z velikim poudarkom na metuljih. Da, prav ste prebrali, letos je bilo "drevo" sredi dogodka v obliki metulja. Sam show dogodka letos ni bil ravno nek bum, saj ne za tiste goste, ki se teh dogodkov redno udeležujejo in priznam bili smo kar malce razočarani nad tem, saj je show in megamix le neko "srce" tega dogodka.

Vendar smo se imeli kljub temu noro dobro, saj so za naše zdravje, vzdušje in še kaj skrbeli DJji kot so Fedde Le Grand, Sander Van Doorn, Mr. White, Tocadisco,...

Kljub ogromnemu številu ljudi (okoli 25.000), se je dalo na dogodku brez problema premikati v vse smeri, na tribunah si lahko počival in užival ob razgledu, drugje pa pač počel kar pač počneš. Samo vzdušje dogodka je bilo na vrhuncu ob 1.35 uri zjutraj, ko se je začel Megamix. Sam dogodek (če odštejemo primankovanje animacije) je bil odklop in tudi sami gostje tu so malce drugačni žurerji kot pri nas v Sloveniji. Vse je bolj v sproščenem stanju, ni večjih problemov, se pa seveda najde tu pa tam kakšen posebnež, ki ga ob 23uri odpeljejo na vozičku proti napravi za izpiranje želodca.
 
Če na kratko opišem naše potovanje: 
Za nas se je vse začelo že 29.12.2009 ob 19. uri pred Playo, kjer smo se dobili z našimi organizatorji in prevozniki NYE Extravaganze. Odhod je sledil uro za tem in do Amsterdama smo potrebovali dobrih 16 ur vožnje. 30.12.2009 smo večer preživeli v centru Amsterdama, kasneje pa smo se odpravili v njihov največji klub Escape. Tam smo lahko uživali v ritmih našega DJ-ja Mike Valeta vse do 4ure zjutraj, nakar je sledila vožnja do hotela, malček spanja, zajtrk ter vožnja v Düsseldorf (približno 3ure).

V Düsseldorfu podobna rutina - Hotel, hrana, tuš, pijača, obleka, odhod na Sensation. Senzacija je trajala od 21. do 6. ure zjutraj. Malce kasneje smo se privlekli v hotel in spali vse do 12. ure popoldne. Ob 13h je sledil odhod izpred hotela in prihod v Slovenijo ob 4 zjutraj.
 
Za samo organizacijo vse pohvale NYE Extravaganzi in vodičem, saj mislim, da bi težko zadevo izpeljali bolje, obenem pa smo dobili še darilca (povštre), ki pa so bili več kot dobrodošli ob spanju na avtobusu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.