Magazin > Film & Glasba & TV
20 ogledov

Šesti dan Berlinala je bil dan Meryl Streep

Meryl Streep Reuters
Hollywoodska diva Meryl Streep je prejela zlatega medveda za življenjsko delo.

Meryl Streep se med drugim lahko pohvali z dvema oskarjema, 17 nominacijami za oskarja, petimi zlatimi globusi, dvema emmyjema in zdaj še z zlatim medvedom, ki ga je prejela za življenjsko delo.

Meryl, ki je v Berlin prišla predstavit film Železna lady, je medveda prejela iz rok Jaka Gyllenhaala, ki se je pošalil na njen račun. "Sprva me ni marala, ker sem z njenim sinom Henryjem poslušal rap glasbo in razmišljal o karieri raperja. To ji ni bilo všeč in Meryl zna biti strah vzbujajoča. Hudičevka v Pradi …" je v govoru povedal igralec in Meryl prešerno nasmejal. "Hvala, Jake. Na mojega sina je slabo vplival," mu je "kompliment" vrnila hollywoodska diva in se nato osredotočila na zahvale režiserjem in producentom, s katerimi je delala. "Vi ste poželi delo, jaz slavo. Zelo sem vam hvaležna. Hvala, Berlinale," je izjavila ena največjih igralk vseh časov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.