Magazin > Film & Glasba & TV
32 ogledov

"Shakirina himna je grozna"

Shakira v Afriki trenutno ni najbolj priljubljena. (Foto: Flynet/JLP) Žurnal24 main
Himna za letošnje svetovno prvenstvo, ki jo poje kolumbijska pevka Shakira, je naletela na negativen odziv, saj so jo Afričani označili za grozno.

Gostitelji so se ob Shakirino himno Waka Waka (This Time For Africa) spotaknili predvsem zato, ker menijo, da bi jo moral zapeti Afričan. Ob premiernem predvajanju pesmi na lokalnih radijskih postajah se je namreč razširilo zgražanje nad Shakirinim znanjem afriškega jezika, zato so pesem že označili za grozno.

 

Tuji zvezdniki jim ne dišijo

Kljub temu pa 33-letna zvezdnica ni edina, ki gre te dni močno v nos prebivalcem Južnoafriške republike. Kamen spotike so postali tudi Black Eyed Peas, Alicia Keys in John Legend, ki bi morali nastopiti na odprtju svetovnega prvenstva 11. junija.

 

Domačini namreč močno nasprotujejo nastopom tujih zvezdnikov, saj bi po njihovem mnenju morali dati prednost afriškim izvajalcem. Ravno zato je vprašljiv tudi nastop Shakire, ki bi morala pred južnoafriškim občinstvom nastopiti pred finalno tekmo, 11. julija.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.