Magazin > Film & Glasba & TV
19 ogledov

Si upate Do nazga?

(Foto: Špas Teater) Žurnal24 main
Si upate iti še letos do nazga? Ob 18. uri boste v Kulturnem domu Mengeš uživali ob predstavi domačih igralcev, ki so tako pogumni, da grejo Do nazga.

Glasbeno komedijo Do nazga! je prevajalec Lado Bizovičar umestil v Ravne, nekoč mlado cvetoče mesto z železarsko industrijo. Delavski razred je medtem zgrešil raj in se znašel na ulici. S preveč prostega časa in s premalo denarja.  Toda le do trenutka, ko se šest tehnoloških viškov z neuklonljivim Jernejem Lukowskim na čelu odloči, da na zavodu za zaposlovanje ne bodo več čakali vbogajme, ampak se bodo po vzoru slačifantov Chippendales vrgli v šovbiznis, točneje v moški striptiz, čeprav so tako skupaj kot vsak posebej živo nasprotje tega poklica. Vaje in priprave so polne zanimivih, tragikomičnih dogodivščin in sprva kaže, da bo vse skupaj izpadlo kot polomija. Fantje so nerodni, nesproščeni, obremenjeni z različnimi problemi. Najbolj pa jih muči dejstvo, da morajo izpolniti svoj moto, ki pravi, da so boljši kot profesionalci, ker gredo do konca!

Glasbena komedija The Full Monty je nastala po istoimenskem filmu iz leta 1997, ki je navdušil množice vseh generacij in si prislužil nominacije za štiri oskarje. Zgodba britanskega filma je leta 2000 na odru Broadwaya požela velik uspeh z več kot 770 ponovitvami, 20 nominacij za prestižne gledališke nagrade in prejela dve prestižni nagradi Drama Desk Award 2001 in Theatre World Awards 2001.

Cene vstopnic so od 22 do 27 evrov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.