Magazin > Film & Glasba & TV
24 ogledov

Si upate v boj z bojno ladjo?

Bojna ladja IMDb
V Koloseju Ljubljana si lahko ob 20. uri premierno ogledate akcijski znanstvenofantastični triler Bojna ladja (Battle ship).

Ameriška mornarica v bližini Havajev prireja mednarodno vojaško vajo, ko v Pacifiku pristanejo neznani leteči predmeti.

Nezemljani so sledili signalom z Zemlje in želijo zavzeti naš planet, invazijo pa lahko preprečijo zgolj tri ladje, ki se znajdejo v bližini uničevalnih vesoljskih strojev. Po prvem porazu s številnimi žrtvami mora poveljstvo prevzeti vročekrvni stotnik Hopper (Taylor Kitsch), ki neprestano leze v težave in nobena pridiga brata Stona (Alexander Skarsgård) ga ne spravi k pameti.

Po zadnjem izpadu ima Stone vsega dovolj in ga spravi v mornarico, kjer upa, da bodo Hopperja spravili k pameti. Hopper se predvsem ukvarja s tem, kako naj očeta svoje zaročenke Sam (Brooklyn Decker), admirala Shana (Liam Neeson), zaprosi za njeno roko, ko na Zemljo priletijo vesoljci z namenom, da jo zasedejo. In Hopper se mora izkazati.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.