Magazin > Film & Glasba & TV
51 ogledov

Sid: "Naslednje leto bom vodil Viktorje"

Ledena doba 4
1/4
Anže Petkovšek
Premiera Ledene dobe 4: Celinski premiki je navdušila otroke in odrasle.

Junaki Sid, Ellie in Manny so spet tu v priljubljeni animirani franšizi Ledena doba 4: Celinski premiki. Vsi liki pa oživijo skozi znane slovenske glasove. "Sem gorila, glavna zloba v risanki, a sem po naravi zelo ljubeč, miren človek. Bilo je zelo težko, da sem v sebi prebudil agresijo, zlobo. Več tednov sem treniral. Iskal sem način in ugotovil, da najlažje sinhroniziram in padem v lik, če imam v roki gorjačo. Takrat so se me pa začeli bati," je povedal o vživljanju v lik Tilen Artač, ki ga je agresija zapustila šele po 14 dnevih. Medtem pa je Nina Valič že stara "ledenodobna" znanka: "Že tretjič sinhroniziram Ellie, to staro mamo, ki je vedno starejša. Jernej Kuntner mi pove predzgodbo in me v studiu vpelje v akcijo."

Mladi očarani nad Scratom

”Ta risanka mi je zelo všeč. Pogledal sem vse tri dele. Na četrti del sem težko čakal. Všeč so mi liki Sid, Diego, Scrat, Money. Najljubši pa mi je Scrat, ki vedno kaj ušpiči," je o svojem favoritu povedal Blaž. Mnenje z njim si deli tudi Lovro"Tudi jaz sem pogledal vse Ledene dobe in navijam za Scrata, ker je tako smešen."

Srečali smo tudi zabavnega lenivca Sida. "Moja vloga je, da sem lenivec. Lenivci ponavadi lenarimo. Lenarim in za to sem plačan. In to je moje življenje. Risanka je moje življenje v štirih delih in v vsakem uživam na polno. Jaz sem v zadnjem delu največja faca. Moje karakteristike poleg lenobe pa so, da sem najlepši, najboljši, največja faca in bom naslednje leto vodil Viktorje."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.