Magazin > Film & Glasba & TV
175 ogledov

Simon Vadnjal se vrača na POP TV

simon vadnjal POP-TV-2
Nekdanji tekmovalec v šovu Znan obraz ima svoj glas, glasbenik in novinar Simon Vadnjal, se je pridružil ekipi 24UR.

Vadnjal bo s "svojimi izkušnjami pomagal pri vsebinski obogatitvi nekaterih rubrik in poskrbel za nadgradnjo poročanja o popularni kulturi in dogodkih, ki je pri gledalcih zelo priljubljeno." Aktiven bo na področju družbenih medijev in s svojim znanjem in ustvarjalnostjo pripomogel k še večjemu uspehu oddaje 24UR, so sporočili s POP TV.

''Svojo televizijsko kariero sem na PRO PLUS že pred več kot 10 leti začel v okviru redakcije oddaje Ekstra magazin na Kanalu A in z veseljem sem sprejel povabilo k ponovnemu sodelovanju. Vem, kako je biti na obeh straneh mikrofona - kot novinar in tudi kot nastopajoči, področje pop kulture pa mi zaradi širine predstavlja odličen teren za nove poklicne dosežke,'' pravi Vadnjal, ki je več kot 10 let delal na RTVS. Sodelovanje z njim je direktorica Televizije Slovenija Ljerka Bizilj prekinila, ker je bila mnenja, da zaradi sodelovanja pri šovu Znan obraz ima svoj glas ne bo mogel izpolnjevati obvez, ki jih ima kot soustvarjalec oddaje Prava ideja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.