Magazin > Film & Glasba & TV
60 ogledov

Simon z novo šanso

Simon Rosc Menart Records
Nekdanji udeleženec šova Slovenija ima talent 2011 Simon Rosc nadaljuje svojo glasbeno pot in se predstavlja s skladbo Eno šanso mi dej, ki jo premierno predstavljamo na našem portalu.

Simon Rosc, ki smo ga spoznali v oddaji Slovenija ima talent 2011, je pripravil svojo prvo skladbo z naslovom Eno šanso mi dej, ki je nastala pod vodstvom glasbenega producenta Zvoneta Hranjca, besedilo zanjo pa je napisal Igor Pirkovič. Pesem govori o fantu, ki si močno želi, da mu dekle, ki mu je všeč, da priložnost, da se bolje spoznata oziroma zaljubita.

Mladi talent je sicer na glasbeno pot stopil že pred Talenti, saj ima za seboj končano nižjo glasbeno šolo za harmoniko, kjer se je naučil veliko uporabnega znanja, ki ga lahko sedaj uporabi pri svojem pevskem udejstvovanju. Poleg tega se je le nekaj mesecev pred nastopom v oddaji Slovenija ima talent odločil za ure solopetja pri Nataši Nahtigal, ki je v njem prepoznala potencial in je tudi glavna "krivka", da se je sploh prijavil v oddajo.

Simon sicer najraje prepeva balade, vendar mu niso tuji niti hitrejši ritmi, ki so značilni za njegovo prvo skladbo. Všeč so mu vse zvrsti glasbe, brez katere si ne predstavlja življenja.

Pesmi lahko premierno prisluhnete tukaj, na radijske valove pa bo zaplula prihodnji teden.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.