Magazin > Film & Glasba & TV
26 ogledov

Sin Toma Cruisa bo igral akcijskega junaka

Connor Cruise FameFlynet
Connor Cruise, posvojeni sin igralca Toma Cruisa, je dobil prvo večjo vlogo na velikem platnu. Novembra ga bomo videli v priredbi filma Red Dawn iz 80. let prejšnjega stoletja.

Connor Cruise, ki ga je Tom posvojil v času zakona z Nicole Kidman, je zaigral v novi različici filma Red Dawn, v katerem med drugim igra tudi znani igralec Chris Hemsworth (Thor). Film, ki govori o skupini najstnikov, ki se zavzemajo za zaščito svojega mesta pred severnokorejskimi vojaki, bo na velika platna prišel novembra letos.

Režiser Dan Bradley je nad igro mladega Cruisa navdušen in pravi, da je zelo "kul otrok". "Zelo je prizemljen in pameten, poleg tega pa je še odličen športnik. Vidi se, da ima to po očetu. Oboževal je snemanje akcijskih prizorov. Ko smo snemali eksplozije in streljanje, sva bila midva tista, ki sta bila najbolj navdušena."

To je za Connorja prva večja filmska vloga, kot igralec pa je debitiral leta 2008, ko se je v filmu Sedem duš prelevil v mladega Willa Smitha.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.