Magazin > Film & Glasba & TV
84 ogledov

Sinatra sovražil My Way

Sinatra je rad nastopal, a njegova najprepoznavnejša pesem ga je spravljala ob ž Žurnal24 main
Skladbo, ki jo je neštetokrat odpel, je slavni pevec Frank Sinatra sovražil.

Legendarni pevec Frank Sinatra si je na odru med petjem pesmi My Way pogosto privoščil kozarec viskija, se naslanjal na klavir in dajal vtis, da je poln življenja ter da je malo stvari, ki jih obžaluje, o čemer govori tudi njegova najprepoznavnejša pesem. A resnica je bila daleč od tega.

"Vse skupaj je bil šov. Na odru je pil ledeni čaj, saj je želel imeti trezno glavo," je razkrila njegova soproga, 84-letna Barbara Sinatra. In še več – skladba My Way mu je predstavljala pravo grozo. "Živcirala ga je do onemoglosti, saj jo je moral peti povsod in kadarkoli," je še povedala.

Vse to in še več je soproga razkrila v biografiji z naslovom Lady Blue Eyes, v kateri razkriva svoje življenje s slavnim pevcem in njegove skrivnosti. Med drugim se je prhal dvanajstkrat na dan, njegova obleka pa je bila vedno skrbno zložena v omari. Njegova najljubša pijača je bila sladki angleški gin.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.