Magazin > Film & Glasba & TV
70 ogledov

Škandal, ki je razdelil Nemčijo

Bohlen RTL
Ena najbolj gledanih oddaj na RTL-u, Nemčija išče superzvezdo, je razdelila občinstvo. Natančneje – eden od žirantov je s svojim obnašanjem povzročil škandal.

Četrta oddaja Nemčija išče superzvezdo je postregla s škandalom. Eden od žirantov, nekdanji pevec dueta Modern Talking in uspešni glasbeni producent Dieter Bohlen, je med nastopom kandidata Joeyja vstal in zapustil dvorano.

joey | Avtor: Facebook Facebook
Joey, ki velja za najšibkejšega pevca, je njegov odhod komentiral z besedami: "Mora na veliko potrebo?" Po oddaji pa se je pošteno razjezil. "Če je svojo rit odnesel iz studia, naj zunaj tudi ostane," je izjavil. Bohlen se je po njegovem nastopu namreč vrnil, njegov vstop v dvorano pa je občinstvo sprejelo z žvižgi. "Rekel bi mu lahko le, da je še slabši kot prejšnjo soboto. Njegovo petje z glasbo nima ničesar skupnega," je svoj odhod razložil Bohlen.

Reakcije gledalcev so bile različne. Joeyjevi oboževalci pravijo, da se s kandidati tako ne dela in da si tovrstnega ponižanja nihče ne zasluži, obstajajo pa tudi tisti, ki se z Bohlom strinjajo. To in preteklo soboto sta oddajo namreč zapustila pevca, Hamed in Vanessa, ki sta veljala za favorita. "Tako sem upal, da bo kakovost prevladala," je odločitev gledalcev, ki za svoje ljubljence glasujejo, komentiral Hamed.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.