Magazin > Film & Glasba & TV
15 ogledov

Skok v poletje s Sinclarom

Naslovnica revije Playbob, ki jo je izdal ob izidu aktualnega albuma Born in 69. Žurnal24 main
Potem ko bo Morales zaključil pomladno sezono, nas bo v vroče poletje popeljal Bob Sinclar. Vroči Francoz bo temelje prestolnice zamajal 4. julija na ljubljanski mestni plaži.
Christophe Le Friant, ali bolje znan kot Bob Sinclar, v Ljubljano prihaja kot drugi del serije Get2gether, ki slovenski publiki obljublja nepozaben globalni spektakel na mestni plaži. Sinclar bo slovensko prestolnico obiskal v okviru nove svetovne turneje, v našo podalpsko deželico pa bo priletel z zasebnim letalom. V Laguni nas bo razvajal s številnimi starejšimi uspešnicami, med prvimi na svetu pa bomo slišali tudi najnovejši izbor skladb z novega albuma Born in 69 in aktualni hit La La Song.

 

Akcija Sinclar

Klub Inbox bo 100 dijakov in 100 študentov, ki pridejo v sredo, 27. maja ob 15.00 uri, na blagajno potovalne agencije CMT, razveselil z vstopnicami po neverjetni ceni 12 evrov.

Francoska osvežitev
Bob Sinclar je svetu predstavil glasbene ikone, kot so David Guetta, Martin Solveig, Salome de Bahia, Cerrone in številni drugi. Sam pa je že zdavnaj presegel okvire plesne glasbe in postal univerzalna pop ikona. Njegov kultni posnetek je skladba Gym Tonic z vokalom Jane Fonda, nepozaben je video Kiss My Eyes s strastnim tangom Vivice A. Fox in Jean-Clauda Van Damma, hit Love Generation pa je bil himna zadnjega svetovnega nogometnega prvenstva. Sinclarova glasba je pogosto tudi kulisa Hefovih zabav v razvpitem Playboyevem dvorcu.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.