Magazin > Film & Glasba & TV
74 ogledov

Skoraj tisoč v 15 letih

Na Žuru z razlogom je nastopal pred 30 tisoč ljudmi. Žurnal24 main
Slovenski didžej DJ Umek bo petnajsto obletnico svojega delovanja zaznamoval v novem ljubljanskem klubu InBox.

Najbolj znan slovenski didžej DJ Umek (Uroš Umek, 32) bo petnajsto obletnico svojega delovanja zaznamoval danes in jutri v povsem novem ljubljanskem klubu InBox (nekdanji Fun Factory).

Kilometrina: en milijon
Številke, ki jih je do danes dosegel, so zavidljive v svetovnem merilu – 460 izdanih skladb, 73 remiksov, 267 kompilacij, 850 nastopov in več kot milijon prepotovanih kilometrov v 30 državah. Edina številka, ki jo Umek skrbno skriva, je višina njegovega honorarja – znano je le, da je najbolje plačani slovenski didžej, neuradno pa naj bi se njegov povprečni zaslužek sukal okoli štiri tisoč evrov na noč. Umek vsako leto na svoj rojstni dan (16. maja) prireja Dan elektronike, zadnji dve leti v Križankah.

Vstopnice za dvodnevni dogodek v InBoxu bodo v predprodaji stale 20 (za en večer) ali 30 evrov (za oba večera), več informacij pa najdete na Umek.si.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.