Magazin > Film & Glasba & TV
20 ogledov

Skrivnostni Klinar

Aleš Klinar ne želi razkriti, kdo je njegov novi varovanec. Žurnal24 main
Aleš Klinar, ki je zaslovel predvsem z nekdaj popularno zasedbo Agropop, ima zadnje čase veliko dela, in to ne zgolj sam s sabo, pač pa tudi z drugimi glasbeniki.

Kljub temu pa mu energije ne zmanjka. Poleg številnih nastopov in uspešne promocije zadnjega komada njegove skupine Rock Partyzani namreč počasi končuje novi album svoje boljše polovice Anje Rupel. Slednja je predvsem zaradi vodenja oddaje Zvezde pojejo glasbo malce potisnila na stranski tir, kljub temu pa nanjo ni pozabila, saj bo njen drugi album, ki ga z Alešem trenutno zaključujeta, luč sveta ugledal naslednje leto. "Album bo super, boste videli," je skrivnostno komentiral Aleš.

Poleg tega pa je bil skrivnosten tudi o svojem novem glasbenem varovancu. Slednji se bo predstavil na Emi 2009 in bo novi obraz na slovenski glasbeni sceni. "Tudi to boste videli in o njem kaj več izvedeli, ko bo pravi čas za to," je še dejal Klinar. In glede na to, da so vsi njegovi projekti bolj kot ne uspešni, lahko pričakujemo marsikaj zanimivega.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.