Magazin > Film & Glasba & TV
46 ogledov

Skupinska smejalna terapija

Najboljši srbski stand up komik pri nas gostuje s 75-minutno predstavo "Grupna t Žurnal24 main
Nocoj ob 20. uri se v MIKKu v Murski Soboti udeležite Skupinske terapije, stand up komedije beograjskega igralca Srđana Jovanovića. Kot pravijo mnogi, smeh je pol zdravja!

Odličen beograjski dramski igralec Srđan Jovanović, vas bo z nepozabnim srbskim smislom za humor, imitacijami, bizarnimi zgodbami, razmišljanji o odnosih med spoloma, politiki, medijih, aktualnih temah in še o čem nasmejal v celovečerni stand up komediji Skupinska terapija, pri vsem tem pa dokazal izjemni talent za to zvrst.

Srđan Jovanović se je rodil leta 1979 v Beogradu, kjer je leta 2000 na Akademiji umetnosti tudi diplomiral. Igralske izkušnje si je med drugim nabiral v skupinah Atelje 212 in Bitef teater.Igral je tudi v celi vrsti filmov in televizijskih produkcij. Leta 2009 se je odločil za zelo drzno potezo in sicer osvojiti popolnoma nov žanr, v katerem se prej še ni poskusil. V stand-up komediji Grupna terapija se predstavi z imitacijami, bizarnimi zgodbami in razmišljanji o odnosih med spoloma, politiki, medijih in še o čem, pri vsem tem pa dokaže izjemen talent za to zvrst.

Cena vstopnice za skupinsko terapijo je 7 evrov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.