Magazin > Film & Glasba & TV
25 ogledov

Skyfall prehitel celo Potterja

Skyfall Žurnal24 main
Skyfall podira rekorde doma in po svetu.

Prejšnji teden je bondomanija najprej zajela Veliko Britanijo, dom agenta Jamesa Bonda, Skyfall si je v prvem tednu namreč ogledalo celo več gledalcev kot zadnji del Harryja Potterja v 3D verziji, kar je absolutni rekord.

Prejšnji teden in minuli konec tedna pa je Skyfall mrzlica zajela tudi slovenske kinematografe. Film si je do danes ogledalo že več kot 43.000 gledalcev, v tem času je film postavil tudi nekatere rekorde gledanosti. V prvem dnevu rednega prikazovanja filma, si je film ogledalo 10.098 gledalcev, kar je najboljši otvoritveni dan vseh časov. To je petdeset odstotkov več kot zadnji Kvantum sočutja in oseminsedemdeset odstotkov več kot Casino Royal. Novi Bond pa je prehitel tudi Smrkce in Ledeno dobo.

Ob dobrih kritikah in pohvalah na račun igralcev in režiserja, že zdaj lahko trdimo, da bo to eden najbolj gledanih bondov vseh časov!

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.