Magazin > Film & Glasba & TV
134 ogledov

Sladica spet v Cvetličarni

Sladica Sladica
DJ Zedsje poskrbel, da tudi tokrat z žura ne boste odšli brez glasbene spremljave v žepu.

Po dveh letih, odkar se je Sladica zgodila v Cvetličarni, organizatorji dogodek spet pripravljajo v Cvetličarni. Sladica 9 live bo 25. marca.

Zeds je pozimi pripravljal teren, organiziral, predvsem pa veliko miksal in tudi namiksal nov dvojni mixtejp,  deveti po vrsti. Za glasbeno selekcijo bonus cedeja pa je letos poskrbela Maya.

Deset let in devet mixtejpov kasneje pa je končno napočil tudi čas za pop-up Sladica band, ki bo stopil na oder Cvetličarne in spremljavo dajal glasbenikom, ki so v preteklosti že pustili pečat na ta sladkih mixtejpih. Bend bodo sestavili Jani Hace (špila na basu), Tadej Košir (kitara), Erik Marenče (klaviature), Bojan Zupančič (saksofon), Vid Žgajner (pozavna), Tomaž Gajšt (trobenta), Martin Janežič Buco (peruksije) in Ivo Rimc (bobni), pred mikrofonom pa bodo poplesavali Doša, Katja Šulc, Irena Preda, Lara Love in Jani.

In kaj sledi po koncertu? Klasični Sladica party pod taktirko Dj Zedsa in Dj K’Powa.Vsak obiskovalec eventa prejme na vhodu Sladica 9 mixtejp. Zagotovite si vstopnice!

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.