Magazin > Film & Glasba & TV
93 ogledov

Sladko vince je teklo v potokih

1/19
Žurnal24 main
Atomik Harmonik so predstavili nov singel Sladko vince. Slednjega smo lahko poskusili; o videospotu in maščevanju, ki je tudi lahko sladko, pa preberite v članku.

Turbofolk skupina Atomik Harmonik je v eni od ljubljanskih gostiln predstavila nov singel in videospot Sladko vince.

Scenarij videospota je maslo vodilnega moža Atomikov, Janija Pavca . Snemanje je potekalo na Ptuju, v vinski kleti Ptuj, ki je najstarejša vinska klet v Sloveniji. V videospotu nastopa simpatična vremenarka komercialne televizije Danica Lovenjak . Vendar je bila njena vloga tokrat precej drugačna, saj igra ženo, ki svojega moža naganja iz gostilne. Mož pa ne bi bil pravi mož, če bi ženo ubogal. Zato se odloči, da se bo vdal sladkemu vincu, in pusti ves denar v gostilni. Nauk zgodbe je, kot je povedala pevka Špela Grošelj , "če boš preveč pil, ti bo baba ušla". Sta pa z Matejo Vuk - Tejči poudarili, da z novim singlom ne spodbujajo alkoholizma, temveč le zdravo pitje ob prijetni družbi in glasbi.

Atomiki veljajo za eno od najbolj delavnih skupin, zato bo tudi poletje v delovnem vzdušju. Vseeno pa si bodo privoščili tudi kakšen teden dopusta, vendar vsak posebej. Pa ne zato, ker bi bili sprti, ampak iz preprostega razloga, ker ob takšnem delovnem tempu že tako preživijo večino leta skupaj in je priložnosti, ko so lahko s svojimi najbližjimi, vse manj. Ravno njim je šla tudi Špelina zahvala: "Naj se sliši še tako pocukrano, rada bi se zahvalila svoji mami, ki danes praznuje svoj rojstni dan. Brez staršev in njihove podpore vse to ne bi bilo mogoče."

Atomiki pa so se izkazali kot odlični gostitelji, saj so vse povabljene pogostili z vinom in mesnimi dobrotami. Med povabljenimi so tako bili že omenjena zvezdnica Lovenjakova, pevka Manca Špik , gospodična brez dlake na jeziku Alma Brdžanović , nekdanja miss Hawaiian Tropic Manca Zver , nekdanji spremljevalec Iris Mulej Tomi Zoroja , novi čukec Jernej Tozon in še mnogo znanih obrazov, ki so pridno skrbeli, da krožniki ne ostanejo prazni. Atomiki pa so navihano povabili navzoče občinstvo na "žur do jutranjih ur" , saj bodo vsem napisali opravičilo za izostanek iz službe.

Špela pa nam je obljubila tudi intervju! Ogledala si je naš erotični intervju z Damjanom Murkom , v katerem je izrazil željo, da bi med rjuhe povabil ravno njo, ko le ne bi imela vse pameti v prsih. Lepotička mu definitivno ne bo ostala dolžna in bo imela odlično priložnost, da po viteško vrže rokavico v obraz štajerskemu slavčku. Komaj čakamo, Špela, komaj čakamo!
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.