Magazin > Film & Glasba & TV
405 ogledov

Slak se očitno vrača k starim delodajalcem

Uroš Slak Žurnal24 main
Uroš Slak se za sodelovanje dogovarja s Pro Plusom.

Uroš Slak si želi nazaj na POP TV. "Z Urošem Slakom se na PRO PLUS pogovarjamo o sodelovanju. Vsebine naših pogovorov v tem trenutku še ne komentiramo,“ so za nas povedali na POP TV, kjer na bi Slak po naših informacijah vodil večerne oddaje 24ur ZVEČER.

Slak, ki je ta teden na Planet TV, kjer je voditelj informativne oddaje Danes, dal odpoved, je bil na naše vprašanje, kakšne načrte ima za prihodnost skrivnosten. "Vse je odprto. Bom še videl," je povedal za Žurnal24. Več o razlogih za konec sodelovanja s Planet TV lahko preberete TUKAJ.

Slak je pred leti sicer že delal na POP TV. Najprej je vodil oddajo Trenja, po njeni ukinitvi pa je bil voditelj oddaje Svet na Kanalu A. Ko so odgovornega urednika Sveta na Kanalu A Bojana Travna odpustili, je dal Slak odpoved. Skupaj sta se preselila na RTVS, kjer sta ustvarjala oddajo Pogledi Slovenije.

Komentarjev 5
  • nonparel 17:05 22.januar 2015.

    Slak je naredil svoje, Planet TV je obikoval tako, kot si je nekdo želel, k neoliberalizmu naravnano TV, pa tudi portal Siol je ravno tak. Naklonjenost janševcem pa je tudi zelo očitna tam. Sicer pa je, nekoč obetavni in dober ...prikaži več voditelj, izgubil tisti svoj naboj. Dolgocajtnež.

  • mark.kralj 14:13 22.januar 2015.

    Že zdaj se jih ne da gledat, sploh nje, v tandemu pa .... Huh, NE HVALA!

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 13:26 22.januar 2015.

    No Telekom smo pa tko al tko že Nemcem obljubil tko da bo če bo oddaja Danes še obstajala zelo neoliberalno obarvana, nadgradnje telekomove infrastrukture pa še nekaj desetletij praktično ne bo. Mozgal se bo podjetje za dobičke, pa odpuščal ljudi.