Magazin > Film & Glasba & TV
108 ogledov

Slakonjo opazil tudi Newsweek

scena 08.01.2012, Klemen Slakonja, finalna oddaja Misija Evrovizija, na kateri b Saša Despot
Klemna Slakonjo in njegovo parodijo Putin, Putout so opazili tudi pri Newsweeku. Število ogledov posnetka na kanalu Youtube nezadržno raste.

"Vladimir Putin se ne izogiba velikemu odru, a nihče ga ne bi pričakoval na odru slovenskega predizbora za pesem Evrovizije,“ so zapisali pri Newsweeku. Ob tem so dodali, da Klemen Slakonja na žalost ne bo nastopil kot Putin v Stockholmu. Njegov nastop so pohvalili in dejali, da je popolno odpel pesem. Sodeč po komentarjih bi mu nekateri Ukrajinci prisodili 12 točk. 

Videoposnetek si je na spletu do objave tega članka ogledalo že več kot 900.000 uporabnikov. "Malo parodije ni še nikomur škodilo. Namen tega videa ni nikogar užaliti, zato ga ne jemljite preveč resno,“ je na svojem Facebook profilu zapisal Slakonja. 

Slakonja newsweek | Avtor: Newsweek.com Newsweek.com

Komentarjev 2
  • izRODEk 20:33 29.februar 2016.

    Počasi se kaže narcisoidnost in gnev Slakonje, ker nikoli ne bo več kot kakšna lokalna zvezda v reklami za tretjerazrednega trgovca.In potem se domisli, da bi nacionalni izbor za pesem Evrovizije zlorabil za osebno promocijo, zdravljenje svojih latentnih gejevskih ...prikaži več frustracij in oblatil nekoga, da bi se s tem strinjalo čim večje število ljudi, Slakonja bi dobil potrditev in trapljanje po rami.Če to niso znaki frustriranca, potem ne vem, kaj so.PS: Prav vseeno, če bi si v taki obliki izposodil Janšo, Pahorja, Obamo, papeža ali kogarkoli drugega. Njegov namen je s psihološkega vidika jasno izražen.Klemen, saj bo. Saj boš velik. :)

  • Papaja Popi 16:57 29.februar 2016.

    Putko mu bo jajca odtrgal............