Magazin > Film & Glasba & TV
33 ogledov

Slavila sodobna družina

Moderna družina
1/6
Žurnal24 main
Znani so dobitniki 63. televizijskih nagrad emmy. Za največja favorita sta letos veljali dramski seriji Oglaševalci in Boardwalk Empire, največ emmyjev je domov odnesla humoristična serija Modern Family.

Na 63. podelitvi televizijskih nagrad emmy je letos slavila humoristična serija Modern family. Ustvarjalci so osvojili kar pet emmyjev: za najboljšo humoristično serijo, za najboljšega stranskega igralca in igralko (Julie Bowen in Ty Burrell), za najboljši komični scenarij in za najboljšo komično režijo.

Za najboljšo dramsko serijo je bila že četrto leto zapored okronana nadaljevanka Mad Men. Med igralci so slavili: najboljši dramski igralec Kyle Chandler (Friday Night Lights), najboljša dramska igralka Julianna Margulies (Dobra žena), najboljši komični igralec Jim Parsons (Big Bang Theory) in najboljša komična igralka Melissa McCarthy (Mike&Molly).

Emmyja za glavno vlogo v miniseriji ali filmu je osvojila zvezdniška igralka Kate Winslet. Vse nagrajence si oglejte tukaj.

Sheen presenetil s svojim govorom
Na emmyjih se je pojavil tudi Charlie Sheen, ki je podelil nagrado Jimu Parsonsu za njegovo vlogo v seriji Big Bang Theory. Še preden pa je razglasil zmagovalca v svoji kategoriji, je Sheen na presenečenje mnogih zaželel srečo ekipi svoje nekdanje serije Dva moža in pol. "Iz dna srca vam želim vse najboljše v prihajajoči sezoni. Skupaj smo preživeli osem čudovitih let in vem, da boste še naprej ustvarjali krasno serijo," je izjavil igralec, ki so ga pri seriji odpustili zaradi neprimernega obnašanja in prepirov z ustvarjalcem serije Chuckom Lorrejem.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.