Magazin > Film & Glasba & TV
25 ogledov

Slavna avtorica najela kar moža

E. L. James Naill Leonard Profimedias
Avtorica serije erotičnih romanov 50 odtenkov sive E.L. James je za pisanje scenarija preostalih dveh filmov najela kar moža.

Scenarij drugega filma iz serije 50 odtenkov sive bo napisal Niall Leonard, mož avtorice erotičnega romana. E.L. Se je za to potezo odločila po burnem odnosu s Kelly Marcel, scenaristko prvega filma.

Leonard že ima izkušnje s pisanjem scenarijev, saj je sodeloval že pri nekaterih televizijskih serijah, kot sta Blood and Wire in Monarch of the Glen. Poleg tega se je preizkusil tudi že kot režiser pri enem od delov serije The Bill.

Producent filma 50 odtenkov sive Michael De Luca je novega scenarista zelo pohvalil: "Niall je zelo dober pisec v nekem svojem načinu, po katerem je značilen. Zelo smo veseli, da ga imamo v svoji ekipi.“

E.L. je imela dokaj buren odnos s prejšnjo scenaristko Kelly, saj se nista strinjali glede nekaterih scen. Kelly ni želela dodati najbolj sočnih izsekov, poleg tega pa se E.L. ni strinjala, da bi spreminjali dialoge.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.