Magazin > Film & Glasba & TV
47 ogledov

Slikarske umetnine za dobrodelnost

Otroci otrokom
1/2
Arhiv organizatorja
V Cityparku se je ob koncu Tedna otroka zaključila dobrodelna slikarska kolonija Otroci otrokom, na kateri so mali umetniki izdelali več kot 500 slikarskih umetnin. Delavnicam zdaj sledi še prodajna razstava, kjer lahko kupite katero izmed originalnih otroških del. Razstava bo trajala do 23. oktobra 2011.

V času Tedna otroka je prvo nadstropje nakupovalnega centra Citypark preplavilo ustvarjalno vzdušje. V okviru dobrodelne slikarske kolonije Otroci otrokom so mladi nadobudneži različnih starosti ustvarjali umetniška dela. Po zaključku ustvarjalnic so likovni pedagogi med več kot 500 izdelki izbrali najbolj obetavne, teh je kar 92, moč pa jih je videti na prodajni razstavi v prvem nadstropju Cityparka, ki bo potekala vse do 23. oktobra.

Zbrana sredstva bodo v celoti namenjena Mladinskemu domu Malči Beličeve, v katerem bivajo otroci, ki so socialno in razvojno ogroženi. S pomočjo vašega nakupa se bodo ti otroci lahko v času počitnic udeležili zimovanja.

Vstop je prost.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.