Magazin > Film & Glasba & TV
14 ogledov

Slovenija ima pravo komično avdicijo

Slovenija ima avdicijo Arhiv organizatorja
Ima Slovenija res talente? Kakšne? Odgovor dobite na letnemu odru v Lenartu, kjer bodo ob 21. uri uprizorili komedijo Slovenija ima avdicijo.

Slovenci so v zadnjih letih dokazali, da niso le narod pesnikov in pevcev, ampak se v njih skriva še marsikaj drugega. Na različnih izborih in odrih vidite vse – od plesa in čarovniških trikov do pletenja in nenavadnih domislic.

Café teater tokrat postavlja ogledalo tej situaciji v komediji za slovenske talente z naslovom Slovenija ima avdicijo. Na njej se vsakič zvrstijo trije kandidati, ki poskušajo zlobnega profesorja prepričati, da so pravi za igralski poklic, pri čemer razkrivajo številne stereotipe in komične poteze našega vsakdana.

Da bi bila anamneza Slovencev še popolnejša, se pojavi tudi psihologinja Ifigenija, ki odkriva razloge za uspele in spodletele igralske ter življenjske usode. Jih bo uspela ozdraviti? Je to sploh mogoče? Odgovor čaka na avdiciji.

Vstop je prost.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.