Magazin > Film & Glasba & TV
65 ogledov

"Slovenija ne zna sprejeti direktnih oseb"

dijana POP-TV-2
Po Kseniji je morala hišo Big Brother zapustiti Dijana, ki meni, da je bila zanjo usodna njena neposrednost.

Izjavili ste, da ste v Big Borther prišli po zmago. Kje se je zalomilo?
Zalomilo se je verjetno zaradi mojega dolgega jezika.

Četudi ste se, kot ste povedali, vanj večkrat ugriznili?
Ja, res je.

So bili ostali tako občutljivi? Ali Slovenci nismo pripravljeni slišati resnice?
Lahko povem le, da so nekateri resnico sprejeli, nekateri pa je niso želeli slišati. Slovenija očitno res ne zna sprejeti nekoga, ki je direkten. Gledalci imajo, kot kaže, res rajši tiste, ki so ves čas tiho.

Izjavili ste, da ste bili veseli, da hišo zapuščate, ker tam vlada hinavščina. Kdo v hiši je najbolj hinavski?
Tina.

S Tino ste se najprej dobro razumeli. Kdaj se je zalomilo?
Res je. Na začetku se mi je zdela prestrašena, dobrosrčna. Zalomilo pa se je v trenutku, ko sem opazila, da se s Tomažem poznata že od prej. Nisem se motila … Počilo pa je v četrtek zvečer. Takrat sem ji povedala, da naj ljudem, če ima kaj o njih za povedati, to pove v obraz. V petek pa sem jo ujela, kako me je na dvorišču opravljala. Ugotovila sem, da sta s Tomažem hinavska.

Kaj vas je na Tomažu motilo?
Ko si se z njim šalil, je bilo vse v redu, a on se ni znal umiriti. Misli, da ima vedno prav in da je že vse doživel, ostali pa ne vemo nič. Če se z njim nisi strinjal, te je zbadal. Saj smo se vsi šalili, Tomaž pa je hotel vedo imeti glavno besedo. Morda sem ga narobe razumela.

Ostali stanovalci so o vas povedali, da ste preveč opravljivi in da udrihate po šibkejših. Kako to komentirate?
Vsak ima pravico povedati svoje mnenje. Ja, pogovarjali smo se o Nini in o Ani, tako kot cela Slovenija. Jaz sem tem osebam sicer vse povedala v obraz. Glede udrihanja po šibkejših … Verjetno gre za Sebastjana, ki sem mu rekla, naj se postavi na svoje noge in se ne naslanja na druge. Enkrat sem mu tudi zabrusila, naj izgine v kuhinjo, ker se je vmešaval v pogovor, kar mi je šlo na živce. Sebastjan mi tega ni nikoli zameril. Celo rekel mi je, da me spoštuje, ker sem direktna.

Darjo ste med petkovo oddajo označili za legendo, nato pa ste ji dali bombico …
Ja, zaradi posnetka, v katerem me je kritizirala, v obraz pa mi ni nikoli nič povedala, razen v četrtek, ko mi je rekla, da do nekaterih – do Sebastjana in Nine – nisem poštena. Po Nini smo sicer vsi udrihali.

Zakaj?
Ker je ljudem ves čas skakala v besedo. Celo David, ki je miren, je tulil nanjo, naj neha in počaka, da nekdo pove do konca.

Pravite, da je bilo v hiši najtežje ponoči. Zakaj?
Noč ima svojo moč. Takrat sem najbolj pogrešala svoje domače.

Na družbenih omrežjih se je pojavil očitek, kako ste lahko kot mati treh otrok vstopili v resničnostni šov. Kako to komentirate?
To je njihovo mnenje. V šov sem šla zaradi nagrade in tudi za svoje otroke.

Kako je vaša družina gledala na vaš nastop v šovu? So komentirali dogajanje?
Zmenili smo se, da bomo skupaj pogledali. Nekaj so komentirali. Po eni strani jim je bilo žal, da sem morala že ven. Sicer tudi oni menijo, da sem po vsej verjetnosti izpadla zaradi svojega dolgega jezika.

Kaj vam je v šovu šlo najbolj na živce in v čem ste najbolj uživali?
V bistvu sem uživala v vsem. Sem človek, ki v vsaki situaciji najde pozitivno stvar, tudi kadar je hudo. Na živce pa mi je šla neiskrenost. Tudi umakniti se nisi mogel nikamor.

Med eno igro ste bili razdeljeni na elito in služinčad. Je bila naloga za vas psihično zelo obremenjujoča?
Ves čas smo si ponavljali, da gre le za igro, ki pa je bila sicer res malo psihično naporna. Tukaj sem spoznala, da sem vzdržljiva, glede na to, kako dobro je Tomaž opravljal svojo nalogo šefa.

Menite, da človek pri takšni igri pokaže svoj pravi obraz?
Ja, tudi to bi lahko potrdila. Točno se je videlo, kdo nosi masko in kdo jo je odvrgel ter kdo je močna oseba in kdo ne.

Kdo nosi ves čas masko?
Tina, ona je menjala maske od jutra do večera, Tomaž, pa morda Tibor. Slednjemu svetujem, naj odpre oči.

Kdo naj zmaga?
Žiga ali Ana Mari.

Za vami je težka preteklost, o kateri ste spregovorili tudi v hiši. Kako so vas bolezen in poskus ugrabitve hčere zaznamovali?
Vse to, kar sem preživela, me je samo ojačalo. Sedaj bi se, če bi se kakšna stvar ponovila, znala nanjo odzvati. Brez teh izkušenj, ko si izgubljen, je pa zelo težko … Sem močnejša oseba.

Komentarjev 1
  • c1305166 10:37 31.marec 2015.

    Nič ni narobe, če si odkrit. Ampak včasih je bolj pametno, če kdaj kakšno "pripombo" zadržiš zate ali malce premisliš, preden izjaviš kakšno neumnost. Če bi si vsi na tem planetu povedali prav vse, kar nam pade na pamet bi ...prikaži več bili jutri popolnoma vsi skregani, pojutrišnjem pa bi se verjetno potolkli.