Magazin > Film & Glasba & TV
58 ogledov

Slovenija ogorčena nad Ajdinim odhodom

Ajda Kovačič POP-TV-2
Po Ajdinem sinočnjem izpadu iz resničnostnega šova X Factor so se na spletu pojavili številni ogorčeni komentarji na odločitev žirantov.

Sinoči sreča ni bila na strani mlade pevke Ajde Kovačič. Simpatična 16-letnica se je namreč v včerajšnji oddaji šova X Factor znašla v rešilnem dvoboju z Ano Soklič, ki pa se zanjo žal ni srečno končal. Žirija je namreč odločila – usodni glas je bil v rokah Aleša Uranjeka, da mora domov Damjanova varovanka.

Njihova poteza pa je nemudoma sprožila poplavo ogorčenih odzivov gledalcev oddaje, ki so na spletu izrazili svoje nestrinjanje z njihovo "porazno" odločitvijo, kot jo je komentiral gledalec, prepričani, da bi morala Ajda ostati v šovu. "Definitivno bi morala iti Ajda naprej," je prepričan gledalec, ki še dodaja: "Žalostno od Aleša, da je stisnil rep med noge." Gledalci se večinoma tudi strinjajo, da bi morali v šovu poleg pevskega talenta upoštevati tudi vedenje tekmovalcev. "Ana ima res unikaten glas, ampak to ni vse. Moraš se znati tudi obnašati, kontaktirati s publiko, kamerami, z ljudmi," je komentiral gledalec, medtem ko drugi navaja: "Iz oddaje v oddajo bolj stoka. Če mene vprašaš, so vsi pod pritiskom in vsi delajo enako na tem ter celo več kot ona, zato se mi zdi nesmiselno, da ostaja v tekmovanju."

Mnogi pa menijo, da bi si odhod še najbolj zaslužil Matija Jahn. "Že zdavnaj bi moral X Faktor zapustiti Matija," je prepričan uporabnik, s katerim se strinja tudi drug gledalec: "Matija bi moral domov že pred dvema nastopoma. Ostal je na začetni stopnji, medtem ko so vsi ostali zelo napredovali." "Dejstvo je, da se je Matija že izpel. Ne vem, kaj za en glasovalni aparat ima za seboj," pa se sprašuje nekdo drug.

Pojavila pa so se tudi ugibanja, ali ni bilo že vse vnaprej zrežirano. "Dogovorjeno je. Ane ne bodo spustili ven, ker so že tri tedne nazaj podpisali pogodbo o njeni zmagi," je prepričan neki gledalec.

Na spletu je bilo ob poplavi ogorčenih komentarjev sicer zaslediti tudi bolj blage in razumevajoče odzive. "Meni sta bili obe dobri in verjamem, da se je bilo Alešu težko odločiti, katero bi poslal domov. V vsakem primeru nam gledalcem ne bi bilo prav." Podoben je tudi naslednji komentar: "Včeraj so bili vsi odlični, ampak nekdo mora ven, takšna so pravila. Ima pa vsak svojo karizmo. Kako mu bo uspelo naprej, pa bo itak odvisno samo od njega samega, ne od žirije, ki verjamem, da ima vsakič težje delo."

Komentarjev 6
  • Alena 16:46 04.junij 2012.

    odločitev je bila kar prava, bi pa res moral ven iti Matija Jahn, ki je sicer ok pevec, ni pa presežekbo pa vsaka naslednja izločitev težka

  • millenium 15:39 04.junij 2012.

    Ana je odlična pevka, Ajda po svoji presoji ne bo ostala v pevskih vodah, Matija in Demetra, pa sta pela v zadnji oddaji najslabše. Uranjek je bil realen! Glasujejo v glavnem najstniki, zato takšna "zamera" in nesramni komentarji glede Ane... ...prikaži več ki v petju ni primerljiva. Kaj pomaga videz, če ne znaš peti v vseh zvrsteh... Ana to resnično zmore in zna!!!!

  • sonckasta 15:29 04.junij 2012.

    Kaj ima kdo biti za razočaran? Pošiljal bi sms, pa ne bi šla ven :D