Magazin > Film & Glasba & TV
29 ogledov

Slovenija vseeno v finalu Evrovizije

Stoli, arena, Malmö, stol Stol
Kljub temu, da se slovenski predstavnici Hannah Mancini ni uspelo uvrstiti v finalni izbor Evrovizije, bo v veliki dvorani nekaj slovenskega.

Velika dvorana v švedskem Malmöju je namreč na tribunah opremljena s stoli, ki jih je proizvedlo in montiralo kamniško podjetje Stol & Stol d.o.o. Evrovizijski navdušenci bodo tako za zmagovalca stiskali pesti na 12 tisoč stolih na fiksnih in sklopnih tribunah ter na malo več kot 500 barskih stolih.

"Posel je dobilo švedsko podjetje, s katerim sodelujemo že vrsto let in z njim opremljamo ne le športne dvorane, temveč tudi predavalnice v šolah in univerzah ter kongresne dvorane. Ker je šlo pri Malmö areni za ogromen projekt, se je seveda zgodil preko razpisa. Vse skupaj je stalo 1,3 milijona evrov,“ so nam povedali v podjetju Stol. Za stole so porabili kar 8 tisoč metrov blaga in izdelali več kot 50.000 lesenih odpreskov.

Sicer slaba tolažba za Hannah, vendar pozitivna za slovensko gospodarstvo, saj se Stolova zgodba v tej krizi vztrajno vzpenja, so še sporočili iz podjetja.

Komentarjev 3
  • zic 13:36 17.maj 2013.

    Kaj pa SLOVENEC plesalec Žiga Sotlar, ki pleše za predstavnike Belorusije??? Nimate pojma

  • KLOBO 12:27 17.maj 2013.

    drugo leto ne zapravljajte denarja za pevce, ki nikoli ne bodo uspeli na Evrosceni, raje pošljite Stol&Stol,d.o.o., se bo vsaj dobro sedelo !!

  • Daška 08:21 17.maj 2013.

    Bravo Stol&Stol;!Še naprej uspešno delo želim in dober zgled za ostale!D