Magazin > Film & Glasba & TV
14 ogledov

Slovenijo bi na Eurosongu zastopali tujci

Klemen Slakonja, Maja Keuc Mediaspeed.net
Misija Evrovizija, s katero na televiziji Slovenija iščejo evrovizijskega predstavnika za prihodnje leto, je že v polnem zagonu. Do zdaj so prejeli že več kot 300 prijav, med njimi pa jih je kar nekaj tudi iz tujine.

Septembra na spored nacionalke prihaja glasbeni šov Misija Evrovizija, v katerem bodo po vzoru  Slovenija ima talent izbirali najboljšega pevca, ki pa ne bo postal samo zmagovalec šova, temveč tudi predstavnik Slovenije na Evrosongu prihodnje leto.

Iz Razvedrilnega programa Televizije Slovenije so sporočili, da se je nov koncept Eme dobro prijel, saj so v dobrem mesecu dni prejeli že več kot 300 prijav. Največ jih je prišlo iz osrednje Slovenije in Štajerske, nekaj prijav pa je prispelo tudi iz Anglije, Norveške, Latvije in Nemčije.

Vsi prijavljeni kandidati bodo sodnike najprej poskušali prepričati na avdicijah, ki so prva misija oddaje. Avdicije bodo potekale med 26. in 30. avgustom 2011 v petih krajih po Sloveniji, v Celju, Novem mestu, Kopru, Mariboru in Ljubljani.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.