Magazin > Film & Glasba & TV
102 ogledov

Slovenka, ki osvaja Hrvaško

Atraktivna, talentirana in mlada štajerka NINA predstavlja najnovejši singl 'Šalajdalaj'. To je tretji uradni singl z albuma, ki bo predvidoma prihodnje leto izšel pri založbi Croatia records, ki je ambiciozno Slovenko vzela pod svoje okrilje na hrvaškem glasbenem trgu, kjer se prvi uspehi že kažejo.

Spomnimo, da se njen prvi uradni single 'Zašto cure boli glava', ki so ga ustvarili z ekipo, ki sicer piše uspešnice največjim zvezdam Balkana, na portalu YouTube v osmih mesecih od izdaje že približuje številki 600.000 ogledov.

'Šalajdalaj' je zabavna pesem z mediteranskim pridihom, ki sta jo za našo nadebudno pevko, ki prihaja iz Poljčan, ustvarila Nenad Ninčević in Rajko Dujmić, avtorja glasbe in teksta, za aranžma in produkcijo je tudi tokrat poskrbel Branimir Mihaljević. Režiser videospota, ki skozi sliko spremlja dinamiko pesmi in izziva domišljijo gledalcev z drugačnimi in zanimivimi studijskimi scenami, je Vedad Jasarević, ki se lahko pohvali z milijoni ogledov svojih videospotov na portalu YouTube. Nina je pevsko-plesne scene kjub temu, da se ji je med granitnimi kockami na ulici zlomila petka na čevljih in ji je ena izmed plesalk posodila svoje, veliko premajhne, svoje delo več kot odlično opravila. ''Noge so me res strašno bolele, a je bila to zame vseeno spet nova in zanimiva izkušnja," je zgovorna simpatična Nina, ki vso svojo energijo usmerja v glasbo, vaje, nastope, snemanje novih pesmi, videospotov in vsega, kar spada zraven.

Nina, ki bo oktobra letos postala polnoletna, pa je veliko bolj skrivnostna, ko beseda nanese na ljubezen, zaljubljenost ... Ko smo jo vprašali, kaj ji na splošno pomeni poljub – saj so v refrenu pesmi 'Šalajdalaj' poljubi posebni zvočni efekti – pa se je najstnica razgovorila: ''Poljub je nekaj lepega, damo ga osebi, ki jo imamo radi. Sicer v današnjih časih morda marsikomu to ne pomeni več veliko. Svojega prvega sem doživela že kar nekaj let nazaj ... Eeveda mi je bilo nerodno, malo pa res.. saj je bilo prvič. Ampak vseeno je bil prvi poljub prijetno doživetje. Vem, s katerim fantom je bil, vendar kje in kako bo pa ostala moja skrivnost.''

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.