Magazin > Film & Glasba & TV
1577 ogledov

Slovenka se je stiskala k Ryanu Reynoldsu!

tjaša perko
Prihodnji teden na velika platna prihaja težko pričakovani drugi del akcijske kriminalne komedije Varuj mi ženo (Hitman's Wife's Bodyguard), nadaljevanje uspešnice Krij mi hrbet (The Hitman's Bodyguard) iz leta 2017.

tjaša perko | Avtor:
V ospredju je tokrat bolj igralka Salma Hayek, morilčeva žena, ki s telesnim stražarjem Ryanom Reynoldsom skuša rešiti svojega moža, Samuela L. Jacksona. Na begu pred nepridipravi pa bo morala bežati na motorju, skočiti s pečine in z ladje v morje ter streljati kot prava profesionalka.

Pri tem pa ji je pomagala prav slovenska kaskaderka Tjaša Perko, ki ji tovrstni izzivi niso tuji, saj je kot dvojnica zamenjala že več slavnih igralk. Tjaša, ki se je s Salmo na snemanju na Hrvaškem (v Rovinju, na Reki in v Zagrebu) in v Italiji (Trst, več italijanskih vasic) zelo zbližala ter slavno hollywoodsko igralko naučila streljati in več drugih spretnosti, je razkrila nekaj skrivnosti iz zakulisja snemanja in z nami delila nekaj fotografij.

"Med odmorom sva s Salmo lovili dobro svetlobo za fotografijo, saj je sonce že zahajalo, ob tem pa sva se šalili, da je treba paziti, da se ne bodo videle gube," se Tjaša spominja zvezdnice, s katero se je dobro ujela. Kljub temu, da je glasna in poskrbi, da je vsa pozornost na njej, je v njeni družbi prijetno, pravi Tjaša, ki si je s slavno hollywoodsko igralko delila prikolico, kjer ju je ista maskerka pripravljala na snemanje. Ker pa so Tjaši morali pred masko prekriti nekaj tetovaž, sta s Salmo v vmesnem času skupaj vadili scenarij. Salmo so med drugim zelo zanimali hrvaški otoki in Slovenija, še pove Tjaša, ki ji je z veseljem predstavila ta del sveta, ki pa ga je Salma z možem in družino med snemanjem tudi obiskala.

Tjaša, hči slavnega slovenskega kaskaderja Roka Cvetkova, pa na snemanju ni bila edina Slovenka. Poleg nje je v filmu zaigral tudi njen mož Rok Perko, njen oče pa je bil stunt koordinator, ko so snemali na območju Hrvaške in Italije. 

 V filmu Tjašin mož igra gangsterja, ki Salmi sledi na motorju. "Mož lovi Salmo med streljanjem na motorju, a v resnici lovi mene," pravi Tjaša, ki je posnela nevarno vožnjo z motorjem, medtem ko obrnjena nazaj strelja na člane tolpe. Če jo je mož ujel, pa bomo lahko prav kmalu videli v filmu. 

Med snemanjem se je z igralci lahko zapletla tudi v malo bolj osebne pogovore in ko je Tjaša s Samuelom razpravljala o življenju in mu laskala, da je počaščena, da dela s takim likom, ji je na prošnjo, če ji podari fotografijo, z veseljem ustregel. Fotografija, ki bo za vedno ostala za spomin!

tjaša perko | Avtor:

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.