Magazin > Film & Glasba & TV
6785 ogledov

Slovenki šokirali hrvaške zvezde

duo kamikazete Facebook
V hrvaškem talent šovu v finalu trije Slovenci!

Eva Kobal in Tinkara Loverčič, članici "pole dance“ dvojca Duo Kamikazete, sta se z nastopom ob drogu uvrstili v finalno oddajo hrvaškega talent šova Supertalent. Lani smo jih sicer videli tudi v šovu Slovenija ima talent, v katerem sta se uvrstili v polfinale. 

V finale Supertalenta so se uvrstili še hulahoper Matej Mateković in šolski pevski zbor iz Varaždina, ki so prejeli največ glasov gledalcev, naši vroči plesalki ob drogu pa sta se naprej uvrstili s pomočjo žirije, ki je bila nad njima navdušena.

"Komentar 'nori Slovenki' nama je najbolj ostal v spominu. Najina nova točka zahteva več moči kot dosedanje,“ sta mladenki povedali pred nastopom in dokazali, da sta si naziv zaslužili. Žirantka Maja Šuput je po njunem nastopu povedala, da sta jo presenetili, saj ni pričakovala, da bosta zvišali nivo nastopa. "Prekrižali ste mi načrte, takšnega nivoja nisem pričakovala,“ je še pristavila. "Mislila sem, da se bom dolgočasila, vendar bom nocoj prijela za telefon in za vaju glasovala,“ pa je dejala Martina Tomčić. Z njo sta se strinjala tudi žiranta Janko Popović Volarić in Davor Bilman. Janko je celo izustil, da je v šoku. 

V finalu pa je še en Slovenec, pevec Damiano Roi

Komentarjev 1
  • Avatar skeptik
    skeptik 14:20 16.december 2019.

    Od enega šova do drugega.... To pa je lajf....