Magazin > Film & Glasba & TV
236 ogledov

Slovenska novinarka pristala v znani telenoveli!

Alma Rahne
1/4
Osebni arhiv
Novinarka Alma Rahne je nastopila v mehiški telenoveli Hasta El Fin Del Mundo.

Novinarka Alma Rahne je že od nekdaj očarana nad svetom romantičnih zgodb, kjer dobro (skoraj) vedno premaga zlo, gledalci pa jih poznamo pod imenom telenovele.

Obisk vodilne mehiške mulitmedijske in produkcijske hiše Televise se je tudi zato hitro znašel na seznamu največjih želja ambiciozne novinarke. Zaradi dobrega znanja španskega jezika in narave njenega poklica se ji je želja po bližnjem srečanju s tem zvezdniškim svetom tudi hitro uresničila. To pa ni vse. Svoje zadnje potovanje, ki jo je vodilo do intervjujev z junaki telenovel, jo je še namreč dodatno presenetilo. Doletela jo je namreč čast, da pred kamero nastopi tudi kot igralka v čisto pravi telenoveli.

Kako si prišla do vloge v telenoveli Hasta El Fin Del Mundo?
Bila sem na snemanju mehiške telenovele Hasta El Fin Del Mundo, ki je v Mehiki predvajana v najbolj gledanjem terminu. Ko sem čakala na intervju z enim od igralcev, je do mene pristopila asistentka producenta in me vprašala, če bi lahko s prijateljico, ki me je spremljala, odigrali en prizor, ker nujno potrebujejo dve dekleti. Ker takšne priložnosti ne padejo z neba vsak dan, sva seveda sprejeli.

Koga si igrala?
Bila sem stranka, ki je prodajala svojo hišo podjetju, katerega lastnik je Mauro Renzi, ki ga je zaigral znani igralec mehiških telenovel Roberto Palazuelos. Moja naloga je bila, da podpišem pogodbo, se zahvalim za sodelovanje in zadovoljna zapustim pisarno. S tem sem na neki način sklenila najslabši posel v življenju, saj se kasneje izkaže, da podjetje posluje nepošteno in da lastnik služi mastne denarce. (smeh)

Kakšen je bil občutek?
Moj soigralec Roberto Palazuelos je bil zelo prijazen, pred začetkom snemanja sva tudi malo poklepetala. Med drugim ga je zanimalo, od kod prihajam, kje sem se naučila španščine ... Tisti trenutek se sploh ne zavedaš, kaj se dogaja, in vse dojemaš kot del igre. Časa za tremo ni, saj si praktično vržen v vodo in moraš plavati. Ko končaš s snemanjem, te pa seveda najbolj zanima končni rezultat, na katerega pa moraš počakati. (nasmeh)

Kako so vas igralci sprejeli?
Vsi so bili zelo prijazni in dostopni. Ne samo na snemanju telenovele Hasta El Fin Del Mundo, ampak tudi kasneje, ko sem imela intervjuje z njimi. Iz omenjene telenovele bi še posebej izpostavila igralca Juliána Gila, ki je v živo pravi kavalir in čisto nasprotje vseh vlog negativcev, v katerih smo ga lahko videli tudi pri nas.

Zakaj vas Mehika tako fascinira?
'Telenovele so bile del mojega otroštva in lahko rečem, da sem odraščala z njimi. (smeh) Španščina mi je že od nekdaj izjemno pri srcu in očitno sta moja starša že pri mojem rojstvu vedela, da mi bo nekoč usojena, saj sta zame izbrala ime, ki ima v španščini tudi pomen. V vseh teh letih sem mehiške lepote odkrivala samo preko televizijskega ekrana in že takrat sem imela neizmerno željo po tem, da jih obiščem. Glede na to da sem bila v enem letu že trikrat tam, je moje navdušenje še vedno enako, kot če bi šla prvič. Težko je z besedami opisati nekaj, ki ti resnično ogromno pomeni. Ko pride čas za pakiranje kovčkov in vrnitev domov, že razmišljam, kdaj se bom spet lahko vrnila. (nasmeh)

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.