Magazin > Film & Glasba & TV
2041 ogledov

Slovenska pevka v tujini naletela na te znane obraze

Pevka je presenetila z drugačno vsebino.

Slovenska pevka Ina Shai, ki že leta živi in ustvarja v Londonu, predstavlja novo skladbo Queen, za katero pravi, da je himna za vse ženske: boginje in kraljice svojega in tega sveta.

"Pesem sem napisala kot neko vzpodbudo sami sebi, ko sem to zelo potrebovala. Govori namreč o tem, da smo vse ženske kraljice in boginje in da si zaslužimo le najboljše, ne glede na to da se moramo sem in tja soočiti tudi s kakšnimi negativnimi situacijami in zavrnitvami," pojasnjuje pevka in dodaja, da se je v takih trenutkih zelo pomembno spomniti naše vrednosti, upa in želi si, da bo njena pesem ženskam (pa tudi moškim) služila kot nek opomnik.

Videospot je nastal v zakulisju

"Tokrat sem se odločila, da bom namesto tipičnega videospota raje predstavila zakulisje ustvarjanja naslovnice za singel 'Queen' in promocijskih fotografij, iz tega je tako nastal besedilni video," je povedala za Žurnal24.

"Eden izmed razlogov za to je, da je ljudem zelo zanimivo videti, kaj se pravzaprav dogaja v ozadju in kako vse poteka, pa tudi koliko dela in truda je vloženega v to, da nastane nekaj fotografij. Drugi razlog pa je tudi ta, da sem zaradi samega pomena moje pesmi želela izpostaviti ekipo talentiranih in kreativnih deklet, s katerim ustvarjam: Hana Zebzabi je ustvarila prečudovite fotografije, Eva Vilke in Millie Hoffman pa sta poskrbeli za moj makeup in frizuro," je še povedala, pojasnila, da je bilo snemanje zahtevno, trajalo je šest ur.

"Sicer pa moram priznati, da je bil v ozadju prisoten tudi moški spol (ja, očitno brez njih res ne gre), in sicer videograf Jay Kristoffer ter Usama Sarwar, ki sta ustvarila besedilni video, kot ga lahko vidite na Youtube-u," je dodala.

Ina Shai | Avtor: Hana Zebzabi Hana Zebzabi

Ko je izbirala krono, je naletela na ekipo serije Bridgerton

"Na glavi sem za snemanje nosila nekakšno krono, ta na srečo ni bila težka, tako da bi jo verjetno lahko nosila cel dan če bi bilo treba," je v smehu povedala, zanimivo pa je, da je pri izbiri le-te naletela na znane osebe.

"Šla sem v za to namenjen salon, kjer skrbijo za kostume in naglavna okrasja velikih gledališč, svetovno znanih filmov. Pred menoj je bila ekipa iz Netflix serije Bridgerton, tako da je bilo vse skupaj zelo vznemirljivo."

Komentarjev 1
  • Avatar pantani
    pantani 07:15 23.junij 2022.

    Spet ena feministka!!!